XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS

BELYS Servisní mazací spray 400ml

149 

BELYS Servisní mazací spray 400ml

Vysoce jemný mazací sprej na bázi minerálních olejů, isoparafinu, inhibitorů koroze a maziva PTFE.

FÖRCH Montážní pasta na výfuky 170g

99 

FÖRCH Montážní pasta na výfuky 170g

Těsnící pasta určena pro lepší montáž a utěsnění spojů výfuku.

BELYS UBS 1010 Ochrana podvozku nepřelakovatelná 1000ml

147 

BELYS UBS 1010 Ochrana podvozku nepřelakovatelná 1000ml

Výborný ochranný nástřik spodků automobilů před korozí a odletujícím kamínkům.

BELYS Zink spray 97% šedý 400ml

167 

BELYS Zink spray 97% šedý 400ml

Poskytuje velmi dobrou ochranu proti solné korozi.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

BELYS Měděná pasta 100g 

129 

BELYS Měděný pasta 100g

Měděná pasta chrání před zrezivěním,  spečením a zadřením spojů a ploch.

Lamelový kotouč průhledový RHODIUS VISION SPEED

109 140 
Lamelový kotouč průhledový RHODIUS VISION SPEED  VISION SPEED přesvědčí velmi vysokým brusným výkonem. Speciální „vrchní povlak“ lamel také zajišťuje ještě chladnější povrch. Tři chytrá vybrání jsou zvláštní vlastností. Disk se po otočení stává průhledným a umožňuje trvalou kontrolu postupu práce bez zastavení. Zde uživatel přesně vidí, co a kolik brousí. Tak lze cíleně ovlivňovat úběr materiálu a zabránit cenově nevýhodné chyby opracování tenkých dílů.

Lamelový kotouč RHODIUS LGZ FB X-LOCK

70 80 
Lamelový kotouč RHODIUS LGZ FB X-LOCK Vynikající kotouč s upínáním X-LOCK pro brusky BOSCH. Zirkonový lamelový kotouč LGZ FB  s vysokou úrovní úběru materiálu na oceli i na nerezových materiálech. Vyniká velmi dlouhou životností. Speciální „vrchní povlak“ lamel také zajišťuje ještě chladnější povrchovou úpravu. Tento prémiový nástroj se perfektně hodí pro náročné broušení a nabízí optimální poměr ceny a výkonu.

BELYS Čistič rukou HR 3000ml

329 

BELYS Čistič rukou HR3000 ml

Mycí pasta na ruce čistí a chrání ruce. S  obsahem  jemného abrasiva.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE

Řezný kotouč RHODIUS XTK6 EXACT

38 41 
Řezný kotouč RHODIUS XTK6 EXACT Řezný kotouč XTK6 EXACT je NEJTENŚÍ KOTOUČ na světě!!!! Vyroben speciálně pro nejtenší řezy. Ještě menší tvorba otřepů, ještě menší tepelné napětí a tím pádem menší modré zbarvení. XTK6 EXACT - nejtenčí kotouč, zaujme vynikající hladkostí chodu. Díky výjimečně přesnému, čistému řezu téměř bez otřepů je potřeba následného zpracování nulová. Pomocí 0,6 mm tenkého kotouče lze snadno řezat i extrémně tvrdé materiály, jako jsou pružinové oceli, nerezové plechy atd.

Brusný kotouč RHODIUS RS480

89 339 
RHODIUS RS480 Tento vysoce výkonný nerezový brusný kotouč s keramickým brusným zrnem má skvělý výkon při obrábění, který je vhodný k použití na materiálech z ušlechtilé oceli, kalené oceli a litinách. U tohoto kotouče bylo použito od  ø180 mm dodatečné přírubové pletivo, pro využití vysokootáčkové a vzduchové brusky. Kotouč je tak maximálně bezpečný i díky třem celoplošným vrstvám tkaniny ze skelných vláken. Hrubý brusný kotouč RS480 je ideálně vhodný pro srážení hran, pro přípravu svárů, pro vyrovnání svarových švů, pro vyrovnávání odlitků, jakož i pro stržení hran a odstraňování otřepů. Tento brusný kotouč je upřednostňován při obrábění kovů, ocelových konstrukcích, loděnicích, stavbě kontejnerů a při stavbě potrubí.

BELYS Silikonový spray 400ml

125 

BELYS Silikonový spray 400ml

Čistí, maže, udržuje, chrání před omrznutím  a zapečením,  konzervuje,  zabraňuje statickému nabití, ochraňuje před korozí.

Lamelový kotouč RHODIUS LSK FK

92 105 
Lamelový kotouč RHODIUS LSK FK Fantastický lamelový kotouč LSK FK vyniká 10 mm dlouhým lamelovým výčnělkem nad průměrem unašeče a stabilní tkaninou. Tento speciální brusný kotouč pro koutové svary je proto ideální pro rychlé a čisté broušení koutových svarů a na obtížných místech. LSK FK zaujme velmi vysokým řezným výkonem. Speciální „vrchní povlak“ lamel také zajišťuje ještě chladnější povrch. Tento prémiový nástroj je ideální pro náročné broušení.  Pro srovnání, speciální disk zde jednoduše vydrží déle.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

BELYS Těsnění na motory SEAL 200ml – černý

225 

BELYS Těsnění na motory SEAL 200ml - černý

Velmi kvalitní silikonová těsnící hmota k použití v autoprůmyslu a jemné mechanice.

TORK Papírová utěrka Plus 130041

350 
TORK Papírová utěrka Plus 130041
Víceúčelová utěrka, která je ideální k utírání tekutin i utírání rukou. Díky kvalitě QuickDry je utěrka pevnější, zvládá práci rychleji a absorbuje více než běžná papírová utěrka.

HYLOMAR Těsnící tmel na motory 80ml

312 

HYLOMAR Těsnící tmel na motory 80ml

Špičková plastická těsnící pasta pro motory, převodové skříně.

BELYS Černý spray matný 500ml

142 

BELYS Černý spray matný 500ml

Výborný na přelakování plastových i  kovových dílů.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS

Řezný kotouč RHODIUS XT15 ACCU BOX

220 230 

RHODIUS XT15 ACCU BOX

Extra tenké řezné kotouče, speciálně koncipované pro použití na akumulátorových úhlových bruskách. Odděluje s vysokou řeznou rychlostí. Balení obsahuje 10ks řezných kotoučů XT ACCU. Šetří akumulátor a zajišťuje jeho dlouhou dobu provozu a tím šetří baterii. Při použití XT15 ACCU zaujme také svým plným řezem a obzvláště agresivním, lehkým a rychlým řezem. Přesná práce v tenkostěnném materiálu také není problém.

Řezný kotouč RHODIUS FT33 X-LOCK

24 26 

RHODIUS FT33 X-LOCK

Velmi výkonný řezací kotouč  pro silný řez  2,5mm,  s dobrým poměrem ceny a výkonu. Vyroben speciálně pro stroje BOSCH s upínáním X-LOCK – jedná se o velmi rychlé upínání kotoučů bez použití nářadí tzv. bajonetové uchycení.

FÖRCH Ochranné mazivo na baterie 100ml

147 

FÖRCH Ochranné mazivo na baterie 100ml

Maže a chrání póly baterií, pólové svorky, kabelové  koncovky.

BELYS 2K MMA lepidlo 50ml

311 

BELYS 2K MMA lepidlo 50ml

Dvousložkové METYLAKRYLÁTOVÉ lepidlo je skvělé pro lepení mnoha typů materiálů.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION

Fíbrový kotouč RHODIUS KFS

26 
Fíbrový kotouč RHODIUS KFS Fíbrový kotouč s korundovým zrnem – zrno umožňuje dobrý úběr s vysokou životností. Fíbrové kotouče KFS se podle  zrnitosti výborně  hodí pro hrubé až jemné opracování. Používají se na tvarových a rovných plochách, např. při výrobě nádrží, na částech karosérií, odlitcích, výkovcích a kovových konstrukcích.

BELYS Aplikační štěteček

Original price was: 16 Kč.Current price is: 10 Kč.

BELYS Aplikační štěteček

Vlněný štěteček pro snazší aplikace primeru na karoserie.

Fíbrový kotouč RHODIUS KFZ

12 34 
Fíbrový kotouč RHODIUS KFZ Fíbrový kotouč s zirkonovým zrnem – zrno umožňuje velmi dobrý úběr v krátkém čase s vysokou životností. Zvláště vhodné pro zušlechtěné oceli. Fíbrový kotouč RHODIUS KFZ s agresivním  zirkon zrnem byl vyvinut speciálně pro zpracování nerezové oceli  a černé oceli.

Řezný kotouč RHODIUS XT77

18 44 

RHODIUS XT77

Spolehlivý řezací kotouč XT77 pro specialisty i pro hobby kutily, kteří vyhledávají nízkou cenu. Ideální pro brusky s nízkým výkonem. Při řezání vzniká jen malé množství otřepů a odletujících jisker. Výhodný kotouč pro svoji vysokou řeznou rychlost. Jedná se o rovný disk , umožňující větší hloubku ponoření a tím i více řezů.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS CAROUSEL